CORONA – NIEUWS

MEI 2020

1 juni gaat Nederland langzaam weer open, voor onze schoolgaande kinderen hebben wij van Ron de Groot Toneelinrichting een pakket samengesteld  ter voorbereiding van een veilig verblijf op school of schoolopvang te creëren, denk aan anderhalve meter matten, monddoekjes, verrijdbare schermen, gekleurd tape, etc. vraag ons naar de mogelijkheden, bel 0182-616310 of stuur ons een e-mail: info@rondegroottheatertextiel.nl

26-05-2020

AFSTAND DOEKJES

Wij helpen u bij een toekomst voor uitvoer van theater met social distancing. Met deze doekjes kunnen op een simpele en flexibele manier de stoelen worden aangeduid welke leeg moeten blijven. Met dit systeem is het mogelijk elke voorstelling een andere stoelverdeling te maken. Contact ons  hier.

16-04-2020

IS UW BEDRIJF OF INSTELLING DEELS GESLOTEN WEGENS CORONA?

Dan is dit het moment om ons bedrijf werkzaamheden te laten uitvoeren! Op locaties waar normaliter veel mensen aanwezig zijn, zoals scholen, is het prettig om onderhoud uit te voeren wanneer deze plek een stuk rustiger is. Daarom kunnen wij  nu uw locatie voorzien van nieuwe constructies en theaterinrichting. Heeft u een ruimte waar een mooi theaterdoek deze plek kan verbeteren? Heeft u een dansvloer nodig zodat het danscomfort wordt verhoogd? Wilt u nieuwe podiumdelen of rails voorzien? Neem nu contact met ons op! Wij zijn tijdens deze crisis werkzaam en richten ons graag op plekken waar nu minder doorgang is van de dagelijkse gang van zaken. Ziet u ook mogelijkheden in deze uitdagende tijd, aarzel dan neet en klik nu  hier om ons te contacteren.

17-03-2020

nl_NL
Chat openen