NIEUWS

21 juni 2022

Onze investeringen in co2 compensatieprojecten

Zonder grote investeringen is nu ons wagenpark groen

Aan het begin van 2022 kregen wij van Travelcard de optie om niets te doen. Daarmee name we met ons bedrijf deel aan het CO2 compensatieprogramma. 

Alle tankpassen zijn omgezet zodat bij elke tankbeurt een toeslag in rekening wordt gebracht die ons in staat stelt te investeren in CO2 compensatieprojecten.

De eerste maanden van deze manier van compenseren, waren voor rekening van Travelcard. Vanaf heden compenseren wij per liter benzine 0.017 cent aan CO2 en bij diesel 0.019. Op de transactiefactuur is inzichtelijk hoeveel CO2 compensatie wordt doorbelast en wat wij bijdrage aan wat onze bijdrage aan verantwoord autorijden is.

Jumping Soft Balletvloer voor thuisgebruik

23 mei 2022

Nog steeds verkrijgbaar bij Ron de Groot Theatertextiel een Jumping Soft Balletvloer voor thuisgebruik Super zijn dienst bewezen tijdens de Corana. Maar om tijdens de vakantie in shape te blijven is de balletvloer voor thuisgebruik uiteraard ook ideaal. 

BEREIKBAARHEID RON DE GROOT THEATERTEXTIEL

6 augustus 2021

De provincie Zuid-Holland voert van zaterdag 4 september tot en met zondag 3 oktober 2021 groot onderhoud uit aan de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop. Hierdoor is de N207 tussen tankstation TinQ in Waddinxveen en de tunnel in Boskoop vanaf zaterdag 4 september 06.00 uur vier weken afgesloten. Ons pand blijft wel bereikbaar.

NIEUWE WEBSITE & E-MAILADRES

4 juni 2021

Wij hebben onze website omgezet naar https://www.rondegroottheatertextiel.nl (voorheen https://www.theatertextiel.com) ons e-mailadres is info@rondegroottheatertextiel.nl (voorheen: rondegroot@wxs.nl)

nl_NL
Chat openen