ACCESSOIRES – PODIUMDELEN

Insteekpoten voor podiumdelen

Set bestaat uit 4 stuks. Deze insteekpoten voor podiumelementen zijn standaard verkrijgbaar in de maten 20, 40, 60, 80 en 100 cm. Afwijkende maten zijn op aanvraag ook verkrijgbaar. Deze poten zijn van hoogwaardig aluminium met ronde hoeken.
Daarnaast zijn er verstelbare poten verkrijgbaar, deze zijn d.m.v. een draaiend grondoppervlak vers telbaar van 0 t/m 25mm en kunnen oneffenheden van de ondergrond op te vangen.

Snelklemmen

Voor het aan elkaar verbinden van de podiumelementen (één snelklem (type solo) benodigd per podiumelement). Snelklem type Zwart, deze klemmen kan je aan het bovenprofiel en aan de poten bevestigen en snelklem galva, ter bevestiging aan het bovenprofiel.

Schoren

Voor poten van 100 cm is het gewenst om enkele van de podiumdelen te voorzienvan schoren i.v.m. veiligheid, deze zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium kokerprofiel. Voor elementen met pootjes van 100 cm of hoger, dient het de aanbeveling één lengte en één breedte van de zijkant van schoren te voorzien. Een set bestaat uit één stuk van 1 meter en één stuk van 2 meter.

Leuningen

Ten behoeve van de veiligheid zijn er leuningen leverbaar, die d.m.v. een insteeksysteem bevestigd worden. Met dit systeem garanderen wij u, dat de leuning altijd blijft zitten. Wij gebruiken daarvoor stalen putten die in het bovenblad worden gefreesd. In deze stalen putten komen de leuningen, dus geen klemmen of spindels. Echt degelijk werk!

De leuningen worden gemaakt van vierkant kokerprofiel met de afmeting 20 x 45 mm. Er zijn 2 breedtes leverbaar te weten:
1.00 meter breed / 2.00 meter breed.
De leuningen worden satin zwart afgewerkt.

Traptreden

Om het podium te kunnen betreden zijn er traptreden leverbaar. Deze traptreden zijn gefabriceerd van hetzelfde materiaal en profiel als dat van het podiumelement.
De afmeting (B x D) per trede bedraagt 1.00 meter bij 0.50 meter. De traptreden dienen d.m.v. insteekpoten op de juiste hoogte gebracht te worden.

Transportwielen

Voor transport en opslag hebben wij een wielset ontwikkeld. Deze set bestaat uit 4 stevige zwenkwielen, gelast aan een vierkante koker, die vervolgens in elke hoek van het podiumelement kunnen worden geborgd. De overige elementen kunnen er daarna op eenvoudige wijze bovenop worden gestapeld (maximaal 10 stuks), waardoor e.e.a.gemakkelijk kan worden verplaatst.
Zie ook (transport) decor karren.Ook zijn er drumrisers verkrijgbaar.

Maatwerk transportkarren

Wij produceren standaard alle karren zelf in onze eigen fabriek. Hierdoor is maatwerk dan ook geen enkel probleem.
Zoals u hiernaast ziet zijn alle wensen mogelijk, zoals bijvoorbeeld dit type “Sneek” gemaakt op wens van onze klant met een vaste duwbeugel in het midden van de kar zodat de podiumdelen, 4 stuks per kant, rechtop op de kar komen te staan. Natuurlijk hebben wij de duwbeugel wat hoger gemaakt op 1.10 meter zodat de kar altijd goed beet te pakken en dus te sturen is.Heeft u ook behoeft aan een maatwerk kar, neem dan nu contact met ons en klik 
hier

Transportkarren

Voor transport en opslag hebben wij een TRANSPORTKAR ontwikkeld. Deze kar bestaat uit 4 stevige zwenkwielen, gelast aan een vierkante koker. De elementen kunnen er op eenvoudige wijze, staande op hun zijkant op worden gezet = simpele standaard uitvoering. Dit type kan door een enkele deur. Indien gewenst kunnen wij een kar maken waarop 10 à 12 stukselementen plat kunnen worden neergelegd. Deze kan niet door een standaard maat deur.

Podiumelementen en accessoires kunnen ook worden gehuurd.

Heeft u vragen of wilt u een professioneel advies? 

nl_NL
Chat openen