OPSLAGMIDDELEN EN TRANSPORTKARREN

Voor opslag en transport van materialen hebben wij diverse karren die op of om het toneel gebruikt kunnen worden.
Doekenwagen

Onze doekenwagens bestaan uit een stalen frame van kokerprofiel (15×20 mm) en worden in onze eigen werkplaats gelast en afgewerkt in de kleur antraciet. De wagens zijn uitgerust  met een stevige lattenbodem en degelijke,zware zwenkwielen.Er hangt een royale zwaar katoenen zak in, die aan de bovenkant is voorzien van een afdichtflap om stofvorming te voorkomen. In onze doekenwagens kunnende doeken goed ademen, wat voor het behoud van de doeken erg belangrijk is.  Kortom, de ideale manier om uw gordijnen veilig en stofvrij op te bergen.

U kunt uit 2 afmetingen kiezen t.w.:

– 1.40 meter lang, 0.75 meter breed en 0.80 meter hoog. Kleur doekenzak: Blauw

– 2.00 meter lang, 0.75 meter breed en 0.90 meter hoog. Kleur doekenzak: Zwart

​Balletrol-trolley

Ideaal voor transport en opslag van rollen dansvinyl is de door ons eigen bedrijf ontworpen en gefabriceerde  balletrol-trolley. Deze opslagwagen wordt in onze eigen werkplaats gelast, afgewerkt in de kleur zwart en voorzien van zware zwenkwielen. 
De balletrol-trolley is geschikt voor opslag van maximaal zes rollen dansvinyl. Aangezien deze wagens door ons bedrijf worden vervaardigd, is het ook mogelijk een wagen te maken voor acht rollen. Daarnaast produceren wij ook een platte 
wagen t.b.v. de transport voor balletrollen.

Opslag en transportkar voor podiumelementen

Voor transport en opslag hebben wij een TRANSPORTKAR ontwikkeld. Deze kar bestaat uit 4 stevige zwenkwielen, gelast aan een vierkante koker. De elementen kunnen er op eenvoudige wijze, staande op hun zijkant op worden gezet = simpele standaard uitvoering. Dit type kan door een enkele deur. Indien gewenst kunnen wij een kar maken waarop 10 à 12 stuks elementen plat kunnen worden neergelegd. Deze kan niet door een standaard maat deur.

Op maat gemaakt

Wij maken ook alle gewenste karren op maat, bijvoorbeeld transportkarren of potenkarren t.b.v. de insteekpoten van de podiumdelen. Neem voor een specifieke maatoplossing contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een professioneel advies? 

Best design and functions combined together.

MAATWERK TRANSPORTKARREN

Wij produceren standaard alle karren in onze eigen werkplaats. Hierdoor is maatwerk dan ook geen enkel probleem. Zoals u hiernaast ziet zijn alle wensen mogelijk, zoals bijvoorbeeld dit type “Kerstboom” transportkar, uitgevoerd in een dubbele lengte op wens van onze klant.

Heeft u ook behoeft aan een maatwerk kar, informeer naar de mogelijkheden.


nl_NL
Chat openen