RECENSIES

​De podiumrok is ontvangen. We zijn heel erg blij met het resultaat. Het materiaal is heel erg goed en het past perfect. Vriendelijk dank voor de goede service.

DOLFINARIUM

Jullie truss biedt prima support aan het doek en de theaterverlichting. De motortakels doen hun werk naar behoren. Ook namens de 1000 gasten van de afgelopen zaterdag wil ik jullie nog bedanken voor de snelle service en het delen van jullie inzichten

ZALENCENTRUM DE PAREL FIJNAART

​Ik geniet iedere dag intens van de nieuwe bekleding van de wanden. 

DE BALIE AMSTERDAM

De balletvloer ligt in een studio voor de vooropleiding van de Nationale Balletacademie waar vooral kinderen dansen. Het bevalt prima!

AMSTERDAMSE HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN

Vanmorgen om 9.00 uur werden de spullen afgeleverd, en konden onze vrijwilligers Jan en Dirk aan de slag. Alles netjes opgehangen en om 14.00 uur konden we de eerste film draaien op het nieuwe doek met de nieuwe beamer die ook pas gisteren was geleverd.Prachtig beeld, kinderen allemaal tevreden. Vanavond de volwassen-voorstelling waarvoor ook weer veel belangstelling is.Met dank aan jullie snelle levering, met het fiat van het bestuur op vorige week donderdag en nu al alles voor elkaar. Hartelijk dank voor jullie medewerking en graag tot een volgende samenwerking.

SCC DEN BOLDER

Voor dit project hebben wij het Voordoek geleverd in onze Sonata theater velours kleur Nachtblauw. De Poten en de zij-afstopping zijn geleverd in de kleur zwart.Het Horizondoek in de kroonkwaliteit stof Filled Cloth.De doeken in de zaal en de stopvakken zijn in een speciaal ingeverfde kleur oker geleverd.Natuurlijk hebben wij onze eigen rails TS 100 voor de ophanging van de doeken gebruikt en mocht het dansvinyl plus de transportkar niet ontbreken.

​LEYESTEIN KERKDRIEL

Dit project was een echte uitdaging die bijzonder goed heeft uitgepakt. Het voordoek is geleverd in velours Sonata, kleur theaterrood alsmede de manteaux en het voorfries. Voor het toneelgedeelte (afstopping) hebben wij zwart velours Sonata gebruikt. Het achterfond hangt aan een railbak (natuurlijk voorzien van veiligheidskabels). Deze railbak wordt gebruikt om het achterfond flexibel te hangen, zodat deze voor het horizondoek of in het midden van het toneel gehangen kan worden. De doeken ten behoeve van de ramen zijn in de vormen van de ramen geconfectioneerd in Sonata velours kleur wit. Om de lichtdoorslag van de doeken tegen te gaan hebben wij deze gevoerd met de stof Cloth. De rails ten behoeve van de ramen van de zaal is een zeer sterke koord bediende rail speciaal ontworpen voor middelzware tot zware doeken. Deze zijn geleverd in de witte kleur RAL 9010. Het horizondoek is geleverd in de stof Filled Cloth. Ook hebben wij doeken bij en op het balkon geleverd in de stof Theatermolton.

NOORDERKERK TE SNEEK

​In een half uur tijd toveren wij de aula om in een waar theater.Met het door jullie geleverde gordijn en stof is deze nu helemaal af. Van collega’s ouders en natuurlijk de leerlingen krijgen we hiervoor vele complimenten. Bedankt voor een goede samenwerking

BASISSCHOOL DE VINK

​Tof dat mn nieuwe doeken zo hanen te pronken in de grote zaal, het regent complimenten onze kant op over de nieuwe flexibelheid van de zaal. Dus dan zeg ik altijd maar dat ik het zelf heb verzonnen… Verder krijg ik het hele jaar lang complimenten over onze nieuwe doeken!(dat nieuwe railssysteem…)

ZIMIHC THEATER

De gordijnen zijn (ook akoestisch) perfect !!!

DORPSHUIS DE EENDRACHT DEN-ILP

De Leidse Schouwburg wil bij dezen zijn tevredenheid uitspreken aangaande de samenwerking met Theatertextiel Ron de Groot BV.Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit vande geleverde materialen en over de service die wordt verleend.Ron de Groot Theatertextiel is een innovatief bedrijf dat goed met de wensen van de klant meedenkt en steeds met nieuwe ontwikkelingen komt. De service is goed op orde en de snelle levering is mogelijk op momenten dat dit nodig is. 

DE LEIDSE SCHOUWBURG

​Bij deze vertellen wij u met plezier dat wij sinds zeer veel jaren een uitstekende relatie hebben met Firma Ron de Groot. Zij hebben de allereerste gordijnen geleverd toen dit theater werd gebouwd en sindsdien zijn wij er graag teruggekomen. Dat was ook regelmatig nodig omdat een theater nu eenmaal altijd in beweging is. Ook de service was uitstekend. U weet hoe de eisen in een theater steeds weer worden verscherpt en waar Ron de Groot daarbij kon helpen , of door vervanging of door verbetering of door het leveren van extra rapporten deed hij dat. De laatste klus was de stoffering van het cafe-restaurant, een haastklus waarbij wij bovendien weinig middelen ter beschikking hadden. In samenspraak hebben we weer een zeer acceptabele oplossing gevonden. Hier bleek dat Firma Ron de Groot niet alleen een professioneel bedrijf is maar ook een bedrijf met een warm hart. 

THEATER DE NWE VORST
nl_NL
Chat openen